С къса памет се оказа естрадата Срам и  позор, но никой

...
С къса памет се оказа естрадата
Срам и  позор, но никой
Коментари Харесай

Срам и позор: Колегите забравиха Гого от „Тоника“!

С къса памет се оказа естрадата

Срам и  срам, само че никой от сътрудниците не уважи емблематичния Гого от „ Тоника “!

Тези дни се навършиха 10 години от кончината на огромния артист. Съпругата му Ева направи непретенциозен помен, а край гроба му се събраха тя, сина им Димитър и най-близките родственици.

Нито от гилдията, нито сътрудниците му от обичаната от генерации музикална групировка не драснаха и ред в обществените мрежи в негова памет.А той отдаде целия си живот на нея.

Колегите от естрадата също не се сетиха за починалия си сътрудник. Единствено община Бургас пусна шлагерите му по радиоуредбата в продължение на часове.

След гибелта на Гого Ева се затвори в себе си, надалеч от суетата в родния си град Айтос. Тя заживя под един покрив с майка си, която си отиди преди към две години и от този момент е сама.

Синът й Димитър също отсъства, тъй като работи в Англия. Ева е твърдо уверена, че съществува живот след гибелта и че мъжът й Гого постоянно я посещава от отвъдното.

 „ Много ми липсва, Гого беше най-хубавия ми другар, не мога да се примиря със загубата. Той постоянно идва в сънищата ми, беседваме, той ми дава отговор. Не съм луда, знам, че Гого е при нас. Усещам го със сетивата, усещала съм го и на сцената “, споделя опечалената вдовица.

Инфо: Ретро

 

Тагове: Гого Ева гого от тоника Тоника Ева и Гого Гого годишнина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР